INFO

2019-11-12


Kommunen har haft ett informationsmöte till de kolonister som ligger inom det förorenade området. Föreningen kommer att kalla dessa kolonister på möte snarast. Där kommer vi gå igenom våra förutsättningar. Datum är inte bestämt ännu. Vi inväntar ordföranden som är tillbaka om drygt en vecka.


De som inte ligger inom det förorenade området har fått brev med den informationen. De skriver i brevet att de vill att samtliga kolonister skriver under avtalet innan 30 november. Föreningen kan inte garantera att kommunen inte kommer att ta fler provtagningar. Det enda vi har att förhålla oss till är den åtgärdsplan som ligger som förslag. Miljöförvaltningen kommer behandla åtgärdsplanen den 5 december, det är inte förrän dess vet vi om denna godkänds.


Föreningen kan därför inte ge någon rekommendation nu. Det är upp till varje medlem att besluta om de vill skriva under avtalet eller inte. 
För frågor, var god maila oss. Ni hittar våra kontaktuppgifter på hemsidan.


Nedan hittar ni presentationen från informationsmötet som handlade om föreningssituationen samt förslag till åtgärdsplan. Klicka på pilen i högra hörnet för att öppna i ny flik.

Kopparhögarnas koloniförening Box 3027

26103 Landskrona


@Kopparhögarnas koloniområde

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED